Familjeterapi Stockholm

Andra samtalet alltid kostnadsfritt!

Familjeterapi i Stockholm

Präglas er familj av konflikter som gör att ni mår dåligt? Familjerelationer är bland det viktigaste vi har och är oftast väldigt känsligt. Är relationerna dåliga mår vi inte bra. Förståelse och kommunikation är oftast en bidragande orsak till att relationer är komplicerade.  En relation kan sätta igång jobbiga känslor som kan vara svåra att hantera, som exempelvis svartsjuka, avundsjuka, ilska eller besvikelse. När det kommer till relationer inom familjen så kan det ibland vara problematiskt att lyckas lösa konflikter och svårigheter på egen hand.

Vanliga orsaker till att söka hjälp

Hos oss är alla familjer välkomna oavsett hur problemen ser ut. För vissa uppstår problem redan vid en nyfödd, för andra är det i småbarnsåldern eller tonåren. Ibland kan det även handla om sjukdom eller dödsfall. Kanske har ni gått igenom en skilsmässa nyligen? En skilsmässa eller separation är en process som brukar sätta igång väldigt jobbiga känslor för hela familjen. Det kan vara svårt att tala om dessa starka känslor som man upplever och då kan utomstående hjälp i form av familjeterapi vara till stor hjälp.

Hur hjälper vi er?

Allt börjar med ett samtal eller en träff fysiskt. Genom terapi kan ni som familj hitta nya sätt att förhålla er till, samt få stöd i och kring hur ni kan bryta, negativa mönster. Många gånger reflekterar man inte över sina beteenden och då kan det vara bra med terapi. Vi dyker djupare i varför man agerar och känner på det vis man gör. Vi värdesätter alla i familjen lika mycket och varje familjemedlem ska känna sig hörd. Under våra samtal kommer alla få chans till att uttrycka sig och förklara sin syn på hur man ser på familjerelationen.

Boka ett första samtal hos oss så hittar vi formen för att arbeta tillsammans.

Boka tid

Andra samtalet alltid kostnadsfritt!

Bokamera (tjänsten vi har för bokningar) har den 28:e november uppdaterat sitt system som hanterar inloggningsuppgifter. För dig som kund innebär detta att ditt lösenord inte kommer att fungera från och med detta datum, och att du måste uppdatera ditt lösenord för att kunna logga in som vanligt.

För att uppdatera ditt lösenord, tryck på ”Glömt lösenordet?” nedan, eller följ denna länk.