Krissamtal Stockholm

Andra samtalet alltid kostnadsfritt!

Vi erbjuder krissamtal i Stockholm

Livet kan ställa oss inför omständigheter som känns helt oöverkomliga. Ibland handlar det om ett nära dödsfall, skilsmässa, sjukdomsbesked eller att man har blivit av med jobbet. Det kan handla om allt från mindre till större motgångar som är svåra att ta sig igenom på egen hand. Vi hjälper dig som har hamnat i kris och behöver hjälp utifrån för att på bästa sätt kunna ta dig igenom den.  

Hjälp att hantera situationen

Krissamtal är till för dig som befinner dig i en kris som är svår att ta sig ur. Vi ger dig det stöd som du behöver och som gör det lättare i att hantera den svåra situationen. Våra kroppar reagerar oftast annorlunda vid en kris, där den gemensamma faktorn är just reaktionen, att man mår akut sämre. Det kan exempelvis handla om att man blir ledsen lätt och gråter, har ångest, får dåliga sömnrutiner, blir arg eller trött. Detta innebär inte att det är något fel på dig, det handlar snarare om att du befinner dig i en kris som din kropp reagerar på vilket är helt normalt.

Vanliga symptom man kan uppleva under en kris

- Oro
- Ångest
- Trötthet
- Lätt till irritation
- Sömnlöshet
- Minnesproblem
- Känslig
- Nedstämdhet
- Känslor av meningslöshet
- Ökad/ minskad aptit

Alla går igenom kriser

Alla går igenom olika typer av kriser någon gång under sitt liv. Att man påverkas emotionellt eller fysiskt när man är med om en kris är helt normalt. Ibland kan det lätta att prata ut med familj eller vänner. Om du ändå känner att det är tufft och får svårt att jobba, plugga eller träffa vänner, kan du få stöd av oss. Vi är vana att hjälpa människor i kris.

Boka tid

Andra samtalet alltid kostnadsfritt!

Bokamera (tjänsten vi har för bokningar) har den 28:e november uppdaterat sitt system som hanterar inloggningsuppgifter. För dig som kund innebär detta att ditt lösenord inte kommer att fungera från och med detta datum, och att du måste uppdatera ditt lösenord för att kunna logga in som vanligt.

För att uppdatera ditt lösenord, tryck på ”Glömt lösenordet?” nedan, eller följ denna länk.