Parterapi i Stockholm

Andra samtalet alltid kostnadsfritt!

Parterapi i Stockholm

Det kan komma perioder då man upplever problem i relationen. Om ni har hamnat i svårlösliga konflikter kan det vara läge att söka hjälp för att komma vidare och förbättra er relation. Vår ambition är att skapa en trygg plats för dig och din partner där ni kan prata ut. Ni kanske har drabbats av problem med tilliten och tryggheten, eller talar om separation. Söker ni verktyg för att komma vidare? Vår parterapi i Stockholm ger ökad förståelse för varför mönster upprepar sig och hur man går tillväga för att hantera och förändra det.

Relationsproblem

Det är inte lätt att leva i ett ohälsosamt förhållande. Faktorer som arbete, svartsjuka, kommunikationsproblem och stress är exempel på sådant som kan bidra till att man bråkar och glider ifrån varandra. Genom parterapi kan man få bra verktyg för hur man kan stärka sin relation. Det är viktigt att man förstår att olikheter i sig inte är något negativt, utan tvärtom ett helt naturligt inslag. Vi är alla unika och genom terapi får du fördjupa insikten i hur du ska hantera olikheter som kan leda till missförstånd och konflikter.

Stärk din relation

Alla fungerar på olika sätt och vi ser till att stödja er på ett opartiskt sätt genom att se relationen utifrån för att ge er stöd. Parterapi handlar om att förbättra relationen oavsett om det gäller svartsjuka, dålig kommunikation eller något annat. Under terapin får båda parterna möjlighet att uttrycka sina känslor och tankar för att lättare förstå sig själv, men också sin partner.

Boka tid

Andra samtalet alltid kostnadsfritt!

Bokamera (tjänsten vi har för bokningar) har den 28:e november uppdaterat sitt system som hanterar inloggningsuppgifter. För dig som kund innebär detta att ditt lösenord inte kommer att fungera från och med detta datum, och att du måste uppdatera ditt lösenord för att kunna logga in som vanligt.

För att uppdatera ditt lösenord, tryck på ”Glömt lösenordet?” nedan, eller följ denna länk.